Om 2 dager skal jeg inn å bli ordentlig MANN!

Denne uken har vært virkelig hektisk uke for meg, plutselig skulle alle være med meg før jeg jeg drar på fatcamp (millitæret). Så ergo har jeg ikke hatt tid til å trene så hardt, men det er vel ikke noe problem å ta en liten pause før jeg drar inn. Kommer sikkert til å bli pisket som en hest der uansett. Så lar kroppen få litt restitusjon og heller spise ordentlig! Så om 2 dager så får jeg sikkert ikke blogget om en stund, men jeg lover å legge ut bilde av åssen jeg ser ut når jeg er ferdig i rekrutten. Jeg tipper jeg har mistet en god del muskelmasse men også en god del fett. For meg er ikke det vanskligste å bygge muskel men er å bli kvitt fett det kan være et helvete noen ganger. Har vært halveis rippa en gang og da døde jeg nesten for å få det til... ikke sånn bokstavlig men det var hardt!

De to resterende dagene før jeg reiser nå skal jeg bare kose meg med nylastende bodybuilder filmer og bodybuilder e-bøker! 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også. Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits