Dagen i går!

Jeg var litt for opptatt i går for å skrive noe her, så da får jeg gjør det i dag istedenfor. Jeg sa for to dager siden at jeg skulle trene hjemme med strikker osv! Men det ble det ikke noe av, jeg fikk en tekstmelding av en kompis at jeg SKULLE trene med han, og han skulle få meg inn på EVO Moss. Så da ble jeg bare med der da og vi skulle trene bein. Nå husker jeg hvorfor jeg hatet å trene på Evo! Musikken er er helt fæl, det er dyster stemning og det finnes ikke en sjel der! Man blir jo helt demotivert av å trene der.

Jeg ble hvertfall sinnsykt demotivert. Eneste som gjør at treninga blir morsomt når jeg blir demotivert er å trene tungt. Men det er jo ikke mulig på Evo det, eller nesten ikke. Kjørte beinpress og jeg kunne bare maks sette på 340kg på sidene ellers så falt vektene av. Så kjørte jeg 3set x 10reps på beinpressen med 340kg.

I dag er det kardio dag, så nå skal jeg rydde rommet litt og deretter er det å gå en lang tur i skogen!

 


Fra oppvarming settet..

2 kommentarer

På vei

01.08.2012 kl.21:44

Jeg trente på Avincia et par ganger, der var det nesten ikke folk og de som var der var triste sjeler som prøvde å slanke seg..det var ikke motiverende. Også prøvde jeg Elexia, det ble for "fint" for meg. Så endte det på herligste 24Fitness, treningsglade folk med feeeet, høy musikk..utrolig hvor mye et treningssenter har å si! Blir happy bare av lukta til 24 jo :D

tjukk1

02.08.2012 kl.16:03

På vei: 24 er veldig bra, har trent deg mange ganger før. Hadde ejg bodd i Oslo så hadde jeg trent på 24 selv med tanke på har en del venner der også!:)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også. Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits