Medlemskapet har gått ut og Bardufoss om en uke!

Nå er det bare 1 uke til jeg reiser inn i millitæret, og medlemskapet mitt har gått ut på Fresh fitness med tanke på at jeg bare signerte for en måned med trening. Hva i all verden skal jeg trene framover nå? Jungel trening med kvister, trær og steiner? Åssen i all verden skal jeg få trent bein og skuldre for eksempel? Kanskje jeg bare skal la kroppen hvile helt før jeg skal inn i millitæret?

Nei trur ikke det, det er ikke så veldig meg å la kroppen hvile så lenge og det er heller ikke meg å leke Tarzan! Jeg får bare finne meg et alternativ trenings metode for de forskjellige muskelgruppene... Hvor vanskelig kan det være? Jeg har jo chins stang, hantler og strikker. Også har jeg jo joggesko. 
Tenkte at jeg kommer til å trene utholdenhetstrening for muskulaturen denne uken før jeg reiser inn i millitæret. Man trenger vel mer utholdenhet enn volum i millitæret og det er vel det vi kommer til å trene i millitæret. Så da er det vel bare å starte med utholdenhetstrening for musklene!

Denne uken har jeg hatt treningsfri helg for dem som ikke har fått med seg det. Jeg følte at kroppen trengte og det var faktisk ganske deilig å bare slappe av og ikke være sliten helt til man skal sove!  Men å komme tilbake til trening i dag, det var sinnsykt pain. Kroppen var absolutt ikke klar for en hard rygg økt. Jeg skjønner ikke hvorfor?! Jeg stod opp til vanlig tid som jeg alltid har gjort, sovet i 10 timer, spiste riktig og tok Berzerk før trening.
Men kroppen nektet å våkne! Det pleier å være faktisk kroppen som presser meg rundt på treninga, men i dag var det helt omvendt! Jeg måtte bare bite i det sure eplet og trene så tungt som mulig. Selvom kroppen sa at den ikke ville kjøre 100kg på foroverbøyd stangroing så pressa jeg kroppen til at den skulle klare 120kg med 10 reps! Trudde virkelig jeg skulle svime av flere ganger... Men som sagt så begynner jeg med helt annen treningsmetode fra og med i morgen så da slipper den å kjenne tung belastning men heller utholdenhet og melkesyre. Blir artig å se hva kroppen klarer i morgen!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også. Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits