Trenings fri dag, what to do?

Min første ordentlige trenings frie dagen etter Kos det her. Jeg har absolutt ingen planer med tanke på at det øser ned med regn og jeg ligger her rastløs! Da er det vel ikke noe bedre å finne fram god musikk og ta fram støvsugeren og danse med ? Jeg hater virkelig egentlig å rydde. Det tar lang tid, og det er slitsomt... Det er faktisk mye værre enn kardio nesten!

Som de fleste har forstått så er jeg født på 90-tallet, og er vokst opp med god gammal R&B, herligste musikk sjangeren! Den dag i dag så mener jeg at R&B er helt ødelagt, det er ikke lengere Rythem and Blues , nå har det blitt til svada og dance..
Så dere som vil høre på god gammaldags R&B : Henry´s RnB/Love  (Spotify)

Jeg har faktisk hatt tid til å lage middag som jeg skal spise etterpå, overraskende nok så skal jeg spise middag klokka 16-17 og ikke 20-21 som jeg har gjort tidligere..
Det jeg har lagd består av :

 

 400g kylling strimler
100g fullkorns pasta
wok blanding
amerikansk blanding
2 eggehviter
mynte
cashew nøttter

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits