En veldig veldig sein sommerform!

Inne på min 4 uke etter kos, kroppen og huet er fortsatt med. Ikke har jeg blitt sliten enda selvom jeg kjører hardere enn jeg noen gang har gjort før. Holder overraskende på samme kiloene siden jeg kom hjem fra Kos, ligger på en 85kg nå. Med engang jeg kom hjem fra Kos lå jeg på 87kg og fikk dratt av meg til 82kg og nå har jeg kommet meg opp til 85kg på 4 uker. Så dette har vært noen effektive uker ! Er overrasket over hva jeg har fått til på så kort tid. Men er langt i fra fornøyd, når jeg dro til Kos veide jeg jeg 75kg og var i ganske bra form. Men formen kommer seg nå igjen, ser bare litt bulkete ut. Men det får gå. Har jo trossalt ikke vært noe topp sommer så har ikke måttet dra av meg skjorten!

Og kosten min går faktisk overreskende bra også, spiser faktisk 100% riktig og får i meg de næringene jeg trenger. Skulle ikke tro det, pleier alltid å klage etter den 3 uken og da begynner jeg å bli dritt lei av "diett" mat. Men trur turen til Kos fikk meg til å innse hva drittmat gjør med kroppen. 

Kosten min ser ca sånn ut hver dag:
Frokost:
Omelett med 3egg hvorav 2 av eggene er kun eggehviter og den ene er hel. Spiser med salatmix.
2 omega-3 piller
2 Amino piller
2 Sink og magnesium piller
2 Vitamin og mineral piller 
Proteinshake med en scoop whey og en eggehvite.

Lunsj:
2 bokser tunfisk og salatmix
2 aminopiller

Før Trening:
2 scoop Berzerk
1 energidrink 

Etter Trening:
2 scoop whey med 1 eggehvite
2 sink og magnesium piller 

Mellommåltid:
1 boks tunfisk
1 scoop whey 
2 aminopiller

Middag:
Laks/Makrell/Kyllingvinger/Kyllingkjøttdeig/Kyllingfile/Biff med salatmix og litt ris

Kveldsmat:
2 scoop dietpro
zma
 

 

Nå har jeg også begynt å kjøre ganske mye kardio, det er hvertfall fotball minst 1 gang uken. Også har jeg en kardio partner på kvelden sånn klokka 12 - 1 tiden, der vi går ca 45 min i skogen. Det er så mørkt at man blir redd, men kanskje derfor det er bra. Vi går hvertfall fortere! Det gjør vi minst 4 ganger uken! Så nå er ikke kardio noe problem lengere. Alt dette skal fortsette i 2 uker til før jeg skal inn i millitæret! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits