Ny kardio metode!

En veninne hadde bursdag i går, visste at jeg ikke kom til å røre alkohol. Men jeg ville heller være hjemme å ta en kveldskardio i stedenfor. Men det endte med at jeg ble med dem ut på byen. Da kom jeg på, jeg liker jo å danse og jeg liker å være sosial. Så da kunne jeg like godt bare shake litt ass og ta det som kardio trening. Planen var vel å dra hjem 12, men jeg dansa vel til 3 og grisesvettet. Jeg ble så latterlig sliten, men ikke nok med det. I stedenfor å ta taxi hjem så gikk jeg heller hjem i 40 min.. Så var en vellykket kveldskardio for å si det sånn! 

De 3 siste ukene har jeg kjørt perfekt trening med perfekt kost, og jeg er virkelig i slaget fortiden. Det er sånn jeg liker det best. Å ha full kontroll på kroppen, forme den som jeg vil og ingen hindringer! Dette er hva jeg kaller perfekt trening! Styrken har kommet tilbake for fullt og kanskje har jeg blitt sterkere også. Kjørte 40kg x 6 reps x 2 set på skulderpress med hantler og droppsett med 12,5kg x 15 reps. Kan ikke huske sist gang jeg var på dette nivået. Så humøret er på topp igjen!

Og det beste med alt, jeg har starta på Fresh fitness, der kan jeg faktisk være meg selv å trene. Trene i singelet uten at noen kalger og syter. Så det gjør alt mye lettere for meg!

 Gi meg 2-3 månder til så er jeg vel tilbake til toppform!:)


2 kommentarer

N. Hedenskog

21.07.2012 kl.09:23

godt jobba!

tjukk1

26.07.2012 kl.19:10

N. Hedenskog: Takk !:)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits