Ble visst en herlig dag allikevel!

Våknet i dag sliten og hadde null energi, er jo egentlig treningsfri dag. Men samle noen av gutta opp på banen, så spilte vi fotball i minst 3 timer og jogga litt rundt sammen. Og jeg hadde trent bein dagen før, så det var egentlig sinnsykt slitsomt! Men det var faktisk drit artig! Værste jeg veit er vel å trene kardio, jeg trener heller dobbelt opp med bein enn å ta kardio. Men når man gjør kardio til en lek så blir ekstra morsomt! Så dette vil jeg anbefale alle å gjøre, kanskje ikke med fotball, men f.eks med håndball, vollyball elns. Så når jeg skal trene kardio nesten gang, så skal jeg tvine gutta opp på banen igjen!

Jeg har egentlig vært drit sliten, dårlig humør og gretten hele dag. Er vel kanskje fordi jeg bare ikke har spist nok og fått i meg de kcal jeg skal ha, jeg starter alltid dagen med omelett, lunsj blir det tunfisk rett fra boksen, middag blir det 4 makrell filér med grønnsaker og kvelds er det 2-3 hardkokte egg. Ca en normal mat dag for meg.

Også fikk jeg en telefon av 2 herlige jenter som ville komme til Moss å kose seg, da ble det peppes en liten tur. Drakk Cola Zero og mingla litt om tiden i Kos, deretter dro vi og spilte bownling.. Det redda den dårlige humøret jeg hadde! Må ikke glemme at håndleddet er helt kake nå, ødlag den forrige uke på skråbenken og slo seg litt opp på bownlingen! Men pytt pytt, to søte jenter er vel verdt det!

 


Her er de to såkalte søte jentene..... 

Én kommentar

På vei

19.07.2012 kl.12:22

Ahahaah for et bilde :P Godt de reddet dagen. :)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits