Herlig vær! Og treningsdag ikke minst!

Jeg blir så glad når jeg står opp av meg selv og solen skinner so bright rett inn på morrantrynet mitt! Da var det egentlig bare å hoppe opp fra sengen, ta med pcn og barboken ut og sole meg!

Spis en skål med tunfisk salat og la det synke litt før jeg dro av sted på trening og hadde litt mashup trening bestående av bein og armer.

Jeg trur faktisk jeg var den eneste som var på spenst klokka 1400 i dag jeg.. Helt sykt, med en gang det er fint vær så dropper folk trening! Jaja jeg kan hvertfall trøste meg at jeg er flink nok til å orke å trene i finværet selvom det jeg egentlig vil er å ligge i solsengen og slappe av!

Det er en sjarm i seg selv å trene alene også, fordi da kan man være så freak man vil! Musikken på senteret står på fult og man kan bare synge og danse selvom man egentlig er så elendig at det holder. Men selvtilliten min er på topp fortiden så å drite meg ut er det minst problemet! Did i see a moonwalk in the mirror? Tss just a guy who thinks he can dance:) Sånn har dagen vært hittil hvertfall! 

4 kommentarer

Silje Grytbakk

27.03.2012 kl.17:06

Godt å ha treningssenteret for seg selv en gang i blandt! Da må det flexe bilder til;;)

tjukk1

27.03.2012 kl.17:08

gorehead: helt riktig, da slipper jeg å føle meg klein og skummel:D

På vei

27.03.2012 kl.19:12

Hahaha så søt :D

Jeg var ikke på treningsenter i dag, men svømming. Jeg hadde HELE 6 stripers bassenget alene. Og siden badevaktene kjenner meg satt de på Bob Marley på full guffe, skikkelig avslappende trening egentlig, man bare vugger bortover vannet liksom..liker det i grunn :)

tjukk1

03.04.2012 kl.16:38

På vei: svømming er alltid bra det da:D får brukt så å si hele kroppen!:)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits