Kosten min!

Det var en som lurte på forrige inlegget åssen kosten min ser ut og hvor mye kcal jeg ligger på. Jeg er en person som ikke klarer å holde ut dietter utenom en diett og det er low carb. Den klarer jeg helt fin. Så da har jeg bare vendt meg til å spise sunt og det har nå blitt en vane jeg klart å opparbeidet meg.

Jeg ligger på alt mellom 2000 - 3000 kcal om dagen, det spørs om jeg har trent bra eller dårlig. Jeg unngår mest mulig karbohydrater fra ris og poteter fordi jeg føler jeg får i meg det nok fra grønnsaker. Jeg er veldig sløv når det gjelder frokost, grunnen til det er at jeg tar morgen kardioen uten mat i magen og når jeg kommer hjem så er jeg så sliten at jeg bare sipper på en proteinshake og ligger flat helt til jeg skal trene på nytt. Kommer jeg hjem da så er det jo middag!

Men jeg glemmer ikke mellommåltidene mine da, det blir vel en proteinbar/måltidserstatter eller et par brødskiver. 

Middagen:
Asparges
Løk
Paprika
Kylling
Biff 

Ferdig revet kylling og salat til neste gang jeg blir sulten:


 

 

 

2 kommentarer

AnnetteHelene

21.03.2012 kl.17:18

Elsker Low carb:)

tjukk1

22.03.2012 kl.12:35

AnnetteHelene: Gjør det igrunn selv:D

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits