Dagens kjøp og masse diverse svada!

Endelig så har jeg fått tatt MR av skuldern som jeg har syti så forbanna mye over i det siste, så jeg håper virkelig jeg får noen gode svar til slutt. Jeg er så lei av å ha vondt konstant uansett hva jeg gjør! MR tok jeg i Fredrikstad, så fant ut at det var like greit å komme seg over grensa for å handle noe "godis".

Hadde ca 45 min til å komme meg til Strømstad sånn at jeg kunne rekke Gymgrossisten, så jeg vil virkelig ikke si hvor fort jeg kjørte her på nette, men nok til å rekke å være der i et kvarter.
Fikk svidd av litt penger på kosttilskudd...

Mine to nye pillebokser, en for før trening og en for frokost! Ferdig sortert å greier.
Og nikotintyggis, skal slutte å snuse (y)
Dagens pulver innkjøp pluss en boks med amino piller!
Så framover nå skal jeg leve på pulver og kylling! Kall meg dum, men skal drastisk til verks.
 

Som sagt rett over dette bilde så skal jeg framover nå leve på måltidserstattere, så å si bare middagen som blir ordentlig mat. Jeg veit hva dere tenker, "dette kan vel ikke være bra for kroppen?".. Nei det er sikkert ikke bra men kjenner jeg meg rett så funker bare drastiske tiltak på meg. Den gangen jeg gikk ned 15 kg på 1 måned gikk jeg drastisk til verks. Ergo det var morgen kardio klokka 6 på morgningen før skolen, levede på NO carb og masse fatburners. Det var ikke sunt med det funka knall! 


Jeg har funnet en god motivasjonskilde når man trener, det er å ha riktige treningklær på seg. Det vil si de dagene jeg ikke har på meg riktig trøye så føler jeg meg så daff og dårlig. Men med en gang jeg trener med riktige trøyen så blir jeg automatisk ny person! Tenk at klær kan være så forbanna mindfucker!? 
 Så jeg tok å sorte noen av treningsklærne mine, og fant ut at jeg hadde faktisk ganske masse av dem. Så nå som dem er så å si ferdig sorte så trenger jeg aldri å ha dårlige trenings dager! Haha, håper det er sant da hvertfall :)..

Her er noe av klærne mens jeg sorterer, det går igjen mye gasp og BB.


Her er det litt flereTil slutt et skrytebilde av dagen.. I morgen er det bein så skal poste et ekstra skryte bilde da!:)

 

Føler du deg bedre i riktig treningsklær?

Og jeg vil så sinnsykt anbefale ON Golds sin sjokolade protein!

 

 

10 kommentarer

Ettetrening

24.01.2012 kl.01:46

Masse snacks !! ;D Og du kjøpte deg en boks allikevel ! Er det pf jeg spotter, trodde ikke du var noe fan av de jeg ? :p

tjukk1

24.01.2012 kl.01:50

Ettetrening: Er du gærn, du fristet meg! haha ... helt riktig, men jeg var så lei av den jeg hadde så måtte bare ha en måltidserstatter, det er ikke så farlig å kjøpe pf av den med tanke på at den var billig (a)

Kamillas treningsblogg

24.01.2012 kl.07:54

Helt sant at klær har alt å si på hvordan man føler seg :) Eller, hvertfall for meg. Får lisom så mye mer lyst til å kjøre løpet helt ut med freche klær :D

Gøy med svenskehandel da!! :)

ingridavels

24.01.2012 kl.08:34

Wow, du er jo i bra form allerede! Skal du gå ned mange kilo?

Og helt sant at treningsklær gjør sitt med motivasjonen, det funker rett og slett ikke uten riktig utstyr! For ikke å glemme riktig musikk :-D kan like så godt glemme treningen om jeg har glemt headset!

AnnetteHelene

24.01.2012 kl.12:54

Her var det masse godt fra sverige:D Jeg får så mye motivasjon når jeg kjøper nytt treningstøy! Jeg klarer meg heller ikke uten ipoden da!

Må si du er i knallform om dagen:)

Ønsker deg en fin tirsdag:)

tjukk1

24.01.2012 kl.13:06

Kamillas treningsblogg: er så heeelt enig ! :D

tjukk1

24.01.2012 kl.13:08

ingridavels: tusen takk, men har vært i bedre form, så jeg vil gjerne komme meg forbi den bedre formen jeg hadde ;D nei , kg er ikke så viktig men fett skal jeg veldig mye ned :) Musikk er viktig del av treningen, men heldigvis har jeg så "praktfull" sangstemme at jeg synger ørene av folk mens jeg trener :) hehe

tjukk1

24.01.2012 kl.13:11

AnnetteHelene: Viktig med motivasjon, så da må man tilfredsstille seg med gode klær og god musikk:) Tusen takk i like måte, god form på deg også!

Ønsker deg en fik tirsdag selv frøken!:)

På vei

24.01.2012 kl.15:20

Ingen burde kalles "dum" for å leve en annerledes livstil :)

Ha en fin dag!!)

Hanna

24.01.2012 kl.22:15

haha, ''Tenk at klær kan være så forbanna mindfucker!? '' !! flirte godt der! men det er så sant! det er bra å føle seg vel på trening, står jo å ser på seg selv i speilet når man gjør noen øvelser, da er det greit å se ok ut! ;)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits