Les om bivirkningene først!

Hadde en himmelsk treningsøkt idag også! Sinnsykt hvor pigg jeg føler meg fortiden, det gir bare et ekstra løft! Grunnen til det må være fordi jeg har hatt fri fra jobben siden lørdag! Nyttårsforsette går riktig vei samt. Snusen har minket seg betraktelig! 
Eneste minuset er at jeg ikke har så matlyst. Veit ikke om det er noe minus egentlig, for min del er ikke det så mye minus med tanke på at jeg skal ned litt. Ligger omtrent på 2000 kcal om dagen. Skal egentlig ligge på 2300 - 2500 kcal.

Men en ting jeg har funnet ut som er sykt viktig er å lese på forpakningen hva birvirkningen kan være. Bivirkning er ikke noe å kødde med! Hadde glemt at det ene kosttilskuddet jeg tar har sykt mye bivirkningen samt heftig krampe som bivirkning! Den krampen kjente jeg godt i dag for å si det mildt!
Skulle gå hjem fra treningen. Mens jeg gikk der og var ca 200 meter fra døra så slo krampen inn. Fy f. det gjorde så sinnsykt vondt at jeg bare satt meg rett ned på snøen for å vente til den skulle gå bort! 200 meter fra døren bare. Klarte ikke å krabbe meg til døren engang, så vondt var det!

Men heldigvis så veit jeg hva jeg skal gjøre for å minke sjansen for å få krampe igjen, det er å ta sink og magnesium kosttilskudd. Så om du sliter med krampe ta sink og magnesium!
Les alltid på forpakninken før du dytter i deg ting, fordi da kan man minke sjansen med å ta "motgiften" før den slår til!

Før og etter trening inntak av kosttilskudd ++

Hva slags innskudd tar du før og etter trening?

6 kommentarer

På vei

10.01.2012 kl.19:28

Jeg tar krom og omega 3 fast, C og D vitamin av og til, jern etter behov.

Det hender at mor slår til med en test (hun er utdannet kinesiolog) som sier hva mer jeg trenger, og i noen tilfeller er det: sink og magnesium (:

tjukk1

10.01.2012 kl.19:45

På vei: Trenger egentlig ikke mere enn det så!:)

Silje

10.01.2012 kl.21:44

Jeg tar ikke annet enn proteinpulver etter trening og zma til kvelds :) Samt selolje og udos choice, trenger ikke mere om man holder et godt kosthold=)

Jeg hadde ikke orket gått på et kosttilskudd som gav meg krampe iallefall, det skal være sikkert...

Ruben

10.01.2012 kl.23:41

hvordan kosttilskudd tar du før og etter trening ? du har sikkert skrevet det lenger ned i bloggen.

jeg tar som regel en brustablett med koffein eller jack 3d før trening. Etter trening tar jeg omega 3,6,9 og proteinshake.

tjukk1

10.01.2012 kl.23:47

Ruben: Jeg tar koffeinpiller, jack 3d, amino, omega 3, adipokill , magnesium og sink! men det er spørs åssen trening jeg driver med.. Etter trening tar jeg amino, omega 3, shake, vitaminer og mineraler og zma... samme her tar jeg etter hva jeg skal trene til.

tjukk1

10.01.2012 kl.23:57

Silje: Helt ærlig så holder det du tar veldig bra ;p er bare jeg som liker å utforske litt:) Men den krampe pillen min funker fjell ,skulle ha vært ulovlig den.. men men er den lovlig i sverige så sier jeg ikke nei :)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits