Når man spyr på trening!

For en knall start på en god treningsuke! Våkna sånn i 2 tiden i dag, sovet flotte 8 timer så har ikke noe å klage på. Henta søs i barnehagen også måtte jeg kjappe meg på trening for å rekke og trene med Ole. Så da fant jeg ut at jeg skulle ta og bære søs joggene hjem sånn at jeg vant litt tid, det tok ca 4min og deretter kledde jeg henne av dressen kjapt og kasta det fra meg og ba hu å rydde! Hu er trossalt 5 år så hun klarer det selv, bra å lære seg tidelig.

Så fant jeg ut at jeg hadde sykt dårlig tid pga Ole var allerede på Evo, så tok og spurta ned til sentrum på 10min noe som var helt forkastelig i det fæle snøværet som er i Moss akkurat nå! Kom jeg dit driiiit sliten, svett og mega varm! Hadde ikke så mye pust igjen samt at jeg er syk fra førav så bare sto og hosta det fra meg!
Neida oppvarminga min var ikke ferdig fordi Ole er så clever at han fant ut at hver trening skal vi har noe som jeg kaller for millitær øvelse, (komme seg i pushup stilling, og deretter opp og ta spensthopp og ned igjen i pushup stilling, hva heter det?)

50 sånne på tid når jeg var sliten nok fra førav! Jeg tok det på 2min og 43 sek mens ole tok det på 3min og 30 sek elns! Så jeg banka han der, men fy så sliten jeg var etterpå! Sånn skal vi gjøre hver treningsdag framover! Skal prøve å slå seg selv for hver gang!-

Midt i treninga så måtte jeg så jævlig spy fordi jeg var så sliten, kvalm og hostende! Og det endte med at jeg spurta ned på dass og spøy ut frokosten som var EN banan pga jeg hadde så dårlig tid på morgningen!

 


Resultat fra en banan og magesyre! nam....
Sånn til info er jeg ikke en kardio/jogge fyr i det HELE tatt!
Elendig kondis lettere sagt!

 

Etter trening så fant jeg at jeg trengte karbo og mat! Det var sykt viktig med tanke på at jeg bare hadde fått i meg en banan i løpet av hele dagen! Da ble det Moss Sushi, 8 biter med forskjellige typer maki og 6 lakse maki!

Når jeg kom hjem så hadde mor stekt tunfisk, laks og laget eggrøre til meg! Så nå har jeg nettop fått i meg en måltid til! Trening og kosthold er noe hardcore greier merker jeg!


Flott dame hu mor!:) 

 

Har du noen gang spydd på trening?
Dette er vel min tiende gangen i mitt liv..Og alle gangene har det relatert til kardio og kondis! 

 

 

Luksus treningssang!

11 kommentarer

09.01.2012 kl.20:12

Nope, spydde aldri når jeg trener, men jeg fikk amsa når jeg var 7 år, og jeg er 13 år nå, så det kan hende at jeg mister pusten noen ganger når jeg trener :P

tjukk1

09.01.2012 kl.20:15

Har hatt asma jeg også, men jeg brukte juksemetoder for å sette asmen i sjakk... men ikke noe jeg anbefaler:) Så jeg sier ikke trikset;p

Ettetrening

09.01.2012 kl.20:19

Heheh uff ikke bra(sorry at jeg ler :p ) .... du har ikke vurdert å putte cardio på planen da ? ;D

tjukk1

09.01.2012 kl.20:27

Ettetrening: haha bare å le, tar det med et smilt jeg !;D Jo faktisk må jo det, men da med bli garilja kardio.. men tar det som det kommer, må begynne med det igjen:)

carinaho

09.01.2012 kl.20:37

burpees heter den faanskapsøvelsen hehe men bra for å få opp pulsen og generelt melkesyre i beina (o;

snill mamma du (o; lage mat til meg og?? hehe

ja..kremt... gjort det noen ganger ja.. spesielt på overgangen fra få reps til høyreps er inni bildet.. men også ellers.. men er som du skriver.. høy puls trigger

en banan er kanskje litt lite selv for meg mister

Loco

09.01.2012 kl.20:40

Det heter Burpies/Russere ;) det er en så grusom øvelse, jeg dør bare etter 10 reps. :P sykt imponerende at d klarte sick mange på så få minutter!! Aldi spydd på trening selv da, men skal love deg at jeg spydde av bildet, haha. Drit ekkelt.. ;s (hater spye). Håper det gikk fint med deg da ^^

På vei

09.01.2012 kl.20:42

Oi du gir på gitt!

Jeg vet ikke hva øvelsen heter, men har skrevet det opp som en intervall der man skal gjenta så mange ganger man klarer i 12 min. Tungt! :)

Ettetrening

09.01.2012 kl.23:32

Blir spennende å se åssen det går på neste cardioøkt , jeg håper at du ikke spyr enda en gang da, er jo dødsekkelt ....

:-D

tjukk1

10.01.2012 kl.00:45

Ettetrening: Haha spyr så å si hele tiden når jeg presser over min maks grense :P

tjukk1

10.01.2012 kl.00:46

carinaho: ja det var faen meg en faenskapsøvelse, så flott at jeg skal ha det hver treningsdag i 12 uker ! :p

tjukk1

10.01.2012 kl.00:47

Loco: Ja den er syk crap den øvelsen, men den funker! :p tusen takk, skal slå meg selv hver gang i 12 uker på enhver trening så gleder jo meg :P haha, ja er ikke digg å spy akkurat!

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits