Henry the shushi chef!

Er fortsatt syk som juling! Men jeg føler at det går bedre for hver dag etter den super te´n jeg lagde her om dagen!
Trener hardt gjør jeg enda og neste uke så blir det hardere! Jeg kaller alltid den første uken av en plan for pre-week, der jeg tester og setter grenser for de resterende ukene der jeg kan kjøre fult ut!

 Dietten følger jeg også, men er litt miks hit og dit men ligger så å si aldri over næringstabellen min. Så jeg gleder meg sinnsykt til at dette blir ferdig fordi jeg føler dette blir bra, jeg kjenner det allerede på at kroppen responderer på det jeg spiser og når jeg trener! 

 

I dag fant jeg ut at jeg ikke har råd til å kjøpe meg sushi, så da fant jeg ut at da lager jeg heller sushi sånn jeg vil ha den! Den ble så forbanna god!

Fiske sortene jeg brukte var kveite, tunfisk og laks. Av skalldyr så var det scampi og crabsticks. Hjemmelaget sushi er så mye bedre fant jeg ut, da veit man at fisken er 110% fersk, eller jeg veit det fordi jeg oppvokst i fiskefamilie! Og jeg kan lage den forbanna soyasausen selv som jeg vil ha den! 


Fammen ble veldig impressed, ble det selv jeg igrunn!

4 kommentarer

clarsgaard

08.01.2012 kl.00:05

wow! Flink ass.. jeg vil å lære å lage det selv!

tjukk1

08.01.2012 kl.00:11

clarsgaard: Det er easy shit (y) og det er godt ikke minst! Wanna learn?

På vei

08.01.2012 kl.09:58

Serr flink!! Er ikke spesielt glad i sushi egentlig men...imponerende var det :)

Lone

08.01.2012 kl.10:24

Så heldig familien din er :)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits