Bartenderskolen på Kos!

Jeg har nå sittet og vurdert dette i kanskje snart et helt år! Og etter jeg fikk de forskjellige skadene så har tanken ikke gått noe mer bort. Så Mai i 2012 så ser dere meg nok på EBS skolen på Kos! Det som er kjipt er at jeg må dra alene, men sosial som jeg er så skal det ikke være noe vanskelig å få seg nye venner tenker jeg meg! Og annen ting som er kjipt er at jeg må deffe tidligere, og til fredagen så får jeg den nye treningsopplegget med diett. Det kommer til å bli sykt spennende, fordi det er noe jeg har sagt til meg selv at jeg skal fullføre 110%.

Ellers så jobber jeg bare om dagen noe så gjør meg mektig deprimert, fordi da har jeg ikke tid til å trene. Det er sånne vakter som 10 til 22 og det sier seg selv at det er umulig å klare og trene imellom.

Ehm jeg skulle egentlig shoppe litt gaver i dag, men jeg fant heller ut at dette var bedre investering. Så nå er jeg mer forbredt på å trene mer riktig og forbredt på drinker :D


4 kommentarer

Kamillas treningsblogg

13.12.2011 kl.19:57

Den boka om styrketrening og anatomi så veldig spennende ut :)

Så gøy at du skal gå bartenderskole :)

tjukk1

13.12.2011 kl.20:02

Kamillas treningsblogg: Jeg stod og skumleste den fordi den var spennende, og jeg stod der så lenge at ekspeditøren spurte om jeg skulle kjøpe den :P Skal gi en rask oppsummering på den når jeg er ferdig! 149 er kupp i seg selv også !:)

Blir sykt spennende føler jeg !:)

Fiberbabe

21.12.2011 kl.12:09

Jeg gikk bartenderkurs (her i Norge da, men) og det er veldig morro! Bare vær forberedt på at det kan bli myyye drikking på Kos og det kan nok ødelegge ganske greit for treninga di.. Men du får mange nye venner og har det gøy mens du lærer da! =)

Ellers: hva med å trene på morgenen før jobb? Det gjør jeg. Er på gymmen 06.30 og på jobb kl.8, men så jobber ikke jeg slike teite tider som deg da. Så skjønner at det er litt vanskeligere..

tjukk1

21.12.2011 kl.12:42

Fiberbabe: Jeg er forbredt på det ja, uff.. Men jeg trur kroppen egentlig trenger en liten break fra treningen, fordi jeg bare tærer på skadene mine. Jeg gleder meg masse, det kommer til å bli sinnsykt bra opplevelse:)

Og begynne å trene tidelig er nyttårsforsettet mitt, men får se hva jeg klarer. Er egentlig nattdyr og liker best å trene rundt formiddagen. Men skal nok klare det!:)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits