Da er jeg tilbake! (med bilder)

Kjedelig å være i den formen jeg er i nå, den følelsen av å ha ustram kropp og lite energi... Den følelsen! Men men nå har jeg bare trent greit for å bare holde meg i form. Det har ikke vært noen tunge løft siden jeg skrev på denne bloggen. Var hos fysioen og legen, dem sa at kroppen min trengte hvile på grunn av den slitasjen jeg har påført kroppen, tøye ut mye mer og trene lett.
Det har jeg nå gjort i snart 3 uker og nå merker jeg at kroppen begynner å bli bedre utenom skulderen som har vært min værste fiende siden skaden.

Det jeg har trent i det siste er mye utholdenhet i muskulatruen, ergo supersett. Og teller ikke repetisjoner men alt er på tid. Og etter nyttår så får jeg og en kompis et helt nytt treningsprogram med diett av en PT som vi betaler for. Gleder meg sinnsykt til å komme meg i ordentlig GOD form! Det her er SKRYTE bilde mitt fra Fitnessfestivalen i Gøteborg! Jeg var en av de få som kom over 15reps grensa i chins!:) Vel og merke så hade jeg på 6,8kg pose hengende på meg samt tok jeg 16 rene reps og 3 failer reps ergo så tok jeg egentlig 19 reps! Jeg er så forbanna stolt! Ble belønnet med Muntant Gainer pose:D Og mange av de gutta som prøvde seg var sykt veltrente!

2 kommentarer

Susan

05.12.2011 kl.21:44

Lykke til :)

tjukk1

05.12.2011 kl.23:07

Susan: Tusen takk!:D

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits