Skal gi meg selv en sjanse før jeg gir opp!

Dem som har følgt meg i det siste veit at jeg begynner å bli "gammel", kroppen fungerer ikke som den skal. Verken overkroppen eller beina! Det ser ut som jeg har fått en senebetennesle i venstre skulder og en vanlig betennelse i høyere skulderen. Og som mange veit så går skulderen igjen i utallige øvelser. Om det skal være chins eller benkpress så er skulderen aktiv.
Og beinet har begynt å knote seg til også, etter jeg har begynt å få rippa legger så har det kommet fram klumper på ca 3 cm diamenter og står ok mye ut, veit enda ikke hva det er. Satser på egentlig at det er blodåreknute. Men er ikke det som er værst, knærne knirker, eller dem er ømme fortiden fordi jeg har belastet dem mer enn det dem skal. Leggen og aklillesen har det ekstremt vondt når jeg trenener bøy, leggpress ect...

Så jeg skal gi meg selv en sjanse til før jeg gir opp vidre bygging for nå, jeg tester det ut i ca 1-2 uker til for å se åssen respons kroppen gir og om den er like uvenn som nå, så må jeg nesten begynne å deffe... Og vekten ligger på ca 84kg nå så håper jeg kommer ned til 75 før januar om det er tilfellet!

Hvis noen har noe gode tips så vil jeg absolutt lytte!  

3 kommentarer

carinaho

06.11.2011 kl.21:36

kjære deg <3 hvis kroppen er vond av det du gjør nå..tror du den blir bedre av det samme iløpet av to uker??

tjukk1

08.11.2011 kl.14:57

carinaho: jeg må jo prøve å gjøre noe !:) jeg kan ikke gi meg

Grete A. Bakken

09.11.2011 kl.15:38

Kjære deg... Nå må du la kroppen din få litt hvile. Den sier klart ifra at det har vært for mye :-/ Men det blir ikke bedre av å presse (desverre ) Jeg vet alt om det der, har slitt med knær og albu leenge, og det som hjalp var hvile og alternativ-trening.. Prøv å h afokus på kost og rehabøvelser så skal du se at det går bra =)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits