Bruker du bol?

Det er vel det mest stilte spørsmålene jeg får av folk som møter meg etter en lang stund eller første gang de møter meg. Jeg svarer dem som jeg svarer alle andre. 

"Jeg har veldig lyst til å se bra ut på kortest mulig tid.
Men verden handler ikke om bare meg, jeg veit at jeg har noen folk rundt meg som er glade i meg.
Hvorfor skal risikere å ødelegge for meg og for dem som bryr seg om meg?"

 

Men etter jeg har sagt de setningene så får jeg tilbake, mener du dette da? Ja mener jeg dette da? Det er veldig lett å si det men er ikke alltid lett og mene det!

 "Helt ærlig så har jeg aldri tatt anabole steorider.
Har du hatt tanken på det?
Ja jeg har hatt tanken på det, men som sagt
så veit jeg innerst inne at det er feilgrep fra min side."

Det har tatt sykt lang tid å komme hit der jeg er nå, og tanken på at det kommer til å ta like lang tid for å komme dit jeg vil er trist! Det driver faktisk meg til vannvidd. Jeg har alltid sagt "Jeg skal faen meg stå på den scenen der en dag iført i bokser og tankrem over hele meg i rein tilstand!" Jeg har nesten lovt meg selv at jeg skal klare det! Jeg mistet trua mange ganger, men heldigvis har jeg folk som støtter meg og får meg til å fortsette der jeg er i dag.

 

Konklusjon:

Nei jeg boler ikke, jeg har aldri bola. Jeg er verken i mot eller for anabole steorider, men når jeg målene mine i løpet av en tidsfrist som jeg har satt skal det unngås. Og tidsfristen har jeg satt et år lengre for å klare målet, dvs. målet går ann oppnå uten å jukse.

Hva er din mening på anabole steroider?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits