Skulderen er fortsatt ute av drift!

Kom nettop hjem fra trening og kan aldri klage nok over skulderen! Beklager for at dette har blitt til klageveggen min i blant. Kjørte benkpress for engangsskyld noe jeg ikke har gjort på lenge. Ved oppvarmingen så kjente jeg nok engang at skulderen aldri kommer til å bli frisk, 60kg som oppvarming kjentes ut som 100 kg! Men trosset fortsatt smertene og varma opp ordentlig.

Starta rolig på 80kg x 8 reps, gikk forsåvidt veldig greit ikke noe tegn til svakheter. Gikk rett på 100kg tok 3 reps, da begynte alt å skeive ut! Det var grusomt vondt, men heldigvis ikke så vondt som den dagen jeg feila på 40kg skuldrepress med hantler!
trappa ned til 90x 5 og siste var 95x 5. Dem gikk faktisk veldig greit!

Men resten av trenings dagen har gått veldig greit, litt smerter, men men noe må jeg vel ofre om jeg skal komme til den formen jeg alltid har ønsket!
I dag er det Halloween! Det blir vel til at jeg og en veninne stikker og ser på Paranormal Activity 3. Har sett den på pcn men jeg vil se den på kino med ordentlig surround og storskjerm! Den er forbanna skummel, den er så skummel jeg nesten pissa på meg når jenta og kameraduden var innpå badet!

Har du sett den? Og hva synes du? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits