Du veit at du når bunn når du er på gråten! WARNING: GROV ORDBRUK!

Skuldrene mine kan brenne og dra til et viss sted jeg ikke vil dra til selv! Først har jeg jobbet i 5 timer i dag på maccern, ikke spist noe særlig men energien var ikke noe dårlig når jeg dro på treninga klokka 2000.
Tenkte å gå 10 min på oppvarmingen som vanlig men så startet et program på MTV (Amercia best dance crew) og da endte det med at jeg gikk 1 time med 6 km/t fart.
Energien var fortsatt grei når jeg var ferdig. Gikk opp og begynte å varme opp skulderne mine godt, med tanke på at jeg har ødelagt dem helt. Betennelser, knirkelyder  you name it. Tenkte å bestille meg fysio time snart for å se åssen skader kroppen min har, det er sikkert meg nok av feil der nå!
Merka med engang at skuldern ikke var på min side i dag når jeg stod der med kettlebells og varma opp. Men fant fortere ut at dette kommer til å bli et hælvetes trening! Starta med 30kg på hantelpress og jeg sleit med å få den opp! Da mener jeg SLITE med å få den opp!
Jaja fuck det tenkte jeg, spurte jeg duden ved siden av meg om han kunne hjelpe meg med å få opp 40kg, og det gikk jo ok, tok jeg 3 reps før jeg slapp alt rett ned og sa dette suger! Forrige uke så trente jeg 38kg x 5 + 40kg x 5reps x 2set! 
Prøvde jeg igjen da, fikk den faen meg ikke opp. Jeg kjente det kokte inni meg av sinne og frustrasjon! Da sa jeg bare til han fyren sorry at jeg plager deg men bare fortsett med treninga din du, jeg skal prøve det selv.
Tok jeg opp 38 kg og prøvde å få den opp, IKKE 38 kg engang! Hva faen tenkte jeg. Prøvde kanskje 4 ganger å få den opp før jeg gikk ned til 36kg og da tenkte jeg bare, klarer jeg ikke dette så kan jeg bare gi opp dagen!

 


Hva trur du skjedde? 

 

Helt korrekt! Den gikk faen meg ikke opp den heller! La tilbake vektene, tok meg litt vann, gikk ut i kulda og kjente sinne og fustrasjon inni meg. Var nesten sånn at tårene trilte ned og det er ikke fleip engang!
Det er første gang jeg har følt ordentlig nederlag, og den følelsen som jeg fikk da var helt for jævlig. Det er sånne ting som kan få en person til å begynne å ta anabolesteroider!

Men heldigvis tok jeg meg litt sammen etter jeg stod midt i gågata og banna ut alle glosene jeg kunne! Jeg ropte noe så fint som ABBORFITTEFETT til og med, hvor i alle verden kom det ordet fra?! 

Treninga fortsatte med:

 Pullups:
10reps x 3 set (Helt ned og helt opp) 

Dips:
15reps + 15kg x 10 reps x 2 set

Sittende Hammercurl:
12kg x 10reps x 3set (Sakte)

Triceps pushdown:
68kg x 13reps x 3 set

Double biceps i "taumaskin" :
20kg x 12 reps x 2 set 

 


Jeg ble faktisk så sur at jeg skrev det i blackout moment!

Det er i motbakke det går oppover.

Har du følt det sånn noengang og åssen takla du det?


2 kommentarer

Keths!

27.10.2011 kl.22:44

har ikke det, men hørtes ikke så gøy ut ;S

tjukk1

27.10.2011 kl.22:47

Keths!: Nei det er faktisk det værste jeg har opplevd med trenings sammenheng trur jeg;p

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits