This gonna be tha shit!

Jeg gleder meg forbanna mye til denne helgen og resten av måneden! Trur faktisk at Oktober er den smootheste måneden i året! Plutselig når Oktober starta så er jeg gira på alt, hvert år så er det sånn! 

I dag har jeg hatt en forykende herlig økt med armer og skuldre, kjenner pumpen henger igjen enda. Og når man kommer på treninga og folk sier du ser bra ut fortiden så øker selvtiliiten brutalt opp etter at den har vært nede en stund. Så resten av dagen består av å nyte solen, slappe av med god biff og kylling.

I morgen er det NM i fitness og bodybuilding, da skal Morten Vedøy stille i debutant klassen noe som jeg gleder meg sykt til å se. Deretter så har to veninner av meg bursdag på Skedsmo, så blir min siste drikkedag før jeg går inn i et helvetes trenings måned framover! Den følelsen jeg har i kroppen nå er at jeg er Supermann! Og 14 oktober så fyller jeg 19, ikke at 19 er noe wow alder men nærmere 20 hvertfall..

Håper at dere føler det samme som meg fortiden, fordi det er god rus i kroppen! Masse lykke til videre for dem som ser dette!

 


Invistering før bursdag! Smaker sikkert pung, men må jo vise litt selvtillit når man først har den inne!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits