Holy shit, long time!

Som vanlig så er jeg ikke alt for flink til å oppdatere bloggen. Etter å ha begynt på et hardcore trenings program, så er energi nivået som en heart beat scanner. Og det hjelper ikke så mye når jeg går siste året på vgs som er litt viktig for meg pluss så har vi russefest hver måned framover til russetiden begynner. Så da blir det ikke så mye tid til blogg.

Men jeg prøver så godt jeg kan, i det siste har jeg vært å hamstra litt ting som skal gjøre at jeg klarer å holde energi nivået litt oppe. Blant annet har jeg kjøpt meg en boks proteinbarer fra PF, et brett med Franks energi drikk og chins stang som henger i dørkarmen.

Samtidig så føler jeg meg litt i form, bulke tiden er snart over og da begynner jeg for fult på å komme meg ned. Snart så er det vinterferie så håper jeg får reist og restituert meg før alt smeller til igjen.

Chins stang 100kr på Nordby sentret (50%)


24 bokser for 129kr på Svinesund

198kr på Coop Obs (40% tilbud)

 

4 kommentarer

Fjonana

01.02.2011 kl.22:16

Lenge siden!! Du ser bra ut :)

fitwork

02.02.2011 kl.07:00

Russefester :D Så er der ikke så mye at gjøre :D

Enjoy it - og lykke til på å få treningen holdt igang ;)
Kroppen din er lovely! :))

Louise

02.02.2011 kl.18:18

Viktig med harrytur =) Flink!

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits