Top 5 Helse iphone apps!

Det er sykt mange nå til dags som har Iphone, jeg har selv hatt 2 iphone tilsammen en 3g 16gb og nå en 3gs 16gb. Og jeg elsker iphone, ikke bare kan man ringe med den men du kan gjøre masse syke kule ting som faktisk hjelper deg i hverdagen! Handleliste, spill, helse programmer, bøker osv. Jeg kaller iphone bibelen min! Men nå skal jeg snakke om Helse apps til iphone som jeg anbefaler på det sterkeste!

På førsteplass har jeg GymGoal!
Med denne appen kan du lage ditt eget treningsprogram eller få oppsatt et program som er egnet for deg. Og når du har laget et program med hvem dager treningsøktene skal være på, så står det klart hva du skal gjøre og du trenger bare å trykke på det. F.eks. >Ons Ben og mage, trykker på den så kommer det opp datoen i dag og derfra trykker du bare på log, så begynner programmet å loggføre tiden du bruker, og du skriver inn reps og set antall du skal kjøre på de forskjellige øvelsene.
Og noen månder/uker etterpå så kan du gå tilbake å se loggen.
Programmet har mange gode øvelser til forskjellige muskelgrupper som du kan sette som favoritt, og det gjør at det blir enklere å finne tilbake til øvelsen og lettere å lage ny trenings plan. Du kan få informert åssen øvelsen skal gjøres.
Ikke bare det, programmet har en egen 1RM, THR, BMI, BMR, TDEE og Fat kalkulator! Her får du også fylt inn vekt, høyde, biceps cm, nakke cm osv! GymGoal informerer deg masse det du trenger å vite om muskulatur, fett, protein osv!

GymGoal Koster 17kr og er verdt  alle pengene, hadde jeg laget programmet så skulle det ha kostet minst 80kr! 
Men det finnes også gymgoal lite til 11kr og GymGoal Free. Denne appen for en klar terningkast 6!Pluss: Billig og har ALT det viktigste
Negativt: Ingenting 


På andreplass har jeg noe som heter Daily Burn

Dette er også en konge app for dem som liker å loggføre det dem har spist! Jeg bruker den her daglig til å loggføre det jeg har spist. Programmet spør deg hva målet ditt er, om du skal bygge, gå ned i vekt, holde deg i form osv. Så trykker du på målet ditt og skriver inn vekt du ønsker å nå og hva din nåværende vekt er.
Og fra der så kalkulerer appen din nødvendige kcal, protein, karb og fett inntak. Programmet har en nettbasert database som folk kan skrive inn matvarene og næringsinnholdet på maten etter 100gram til servering til et stykke. Dette gjør det lettere for oss som bruker programmet, her slipper vi å skrive inn alle næringsinnholdene selv. Det meste av matvarene du spiser daglig er i databasen. Om den ikke er der så kan du jo bare skrive den inn selv og dele det med andre brukere.
Har kan du også favorisere matvaren så du slipper å søke den opp hele tiden, og det blir lettere å loggføre. Pluss at du kan bestemme selv hvor mange gram du har spist. Om kjøttdeigen som har blitt oppført er på 100gram og du spiser 200 gram kan du bare øke servering til 2 og dermed har du spist 200 gram.

Denne appen er gratis! Og jeg gir terningkast 5

Pluss: Gratis, oversiktlig, stor database og legge inn selv.
Minus: Bruker nettverk til tider.

På tredjeplass har jeg GymBoss

Dette er et intervall program, fra før av så ligger det mange intervaller der fra før av. Men ikke den jeg bruker som er garilja kardio. Det var ikke noe problem, fordi her kan du sette opp din egen intervall. Det som er bra med dette enkle programmet er at den piper når du skal løpe, piper når du skal jogge og piper når du skal hvile. Og alle pipetonene har forskjellige lyder som gjør det lettere å vite hva du skal og når du skal det. Istedenfor å ha oppe stoppeklokka og du må drive å trykke rundetidene hver gang så gjør dette programmet for deg!

Denne appen er gratis! Og jeg gir terningkast 5Pluss: Gratis, enkel og høy pip.
Negativt: Kjedelig design.

På fjerdeplass har jeg Runkeeper

 

RunKeeper er en iPhone app som kan brukes til å loggføre trening. Treningen kan være enten løping, sykling, langrenn eller lignende. Man kan også benytte programmet dersom man trener med tredemølle eller ergometersykkel, man legger da inn tid og distanse manuelt.

Til vanlig benytter RunKeeper GPS-enheten for å beregne hvor langt du beveger deg, samt eventuelle høydeforskjeller i løypa. Sammen med tiden du bruker gir dette verdifull informasjon om treningsøkten din.

Denne appen er gratis kun i en kort periode! Og jeg gir terningkast 6(Jeg bruker den ikke så ofte derfor havner den her)Pluss: Beste løpe app, god loggføring, viser ruta og gratis
Negativ: GPS basert (nett)


På femteplass har jeg Nike+ipod

Et program som følte med på iphonen når jeg kjøpte den. Den har noe av det samme egenskapene som Runkeeper, men et mer forenklet program og litt mer nøyaktig. Grunnen til at den er litt mer nøyaktig er at du har en duppeditt som du setter i skoen! Og den går ikke på Internett sånn som Runkeeper, og det gjør det billigere å bruke. Men her kan du ikke se ruta du har løpt, bare distansen, kcal og tid. Men det som trekker opp programmet er at du kan lage din egen playlist som kjøres mens du løper eller jogger.

Denne appen er gratis, men du må ha en duppeditt fra Nike som du putter i skoen og den koster ikke mere enn 200kr. Terningkast 4Positivt: Lett og bruke, lage egen playlist og dame stemmen.
Negativt: Må ha duppeditt, litt kjedelig og trublete å ha den i lomma. Anbefale sånn arm - "veske"

 

9 kommentarer

myownstep

19.01.2011 kl.22:16

Nice! Se om dette finnes for N8 og :D Har noen andre program, den ene er gps som loggfører steg og hvor du er osv :P

Den ene teller skritt og kcal :D

TIDSF0RDRIV

19.01.2011 kl.23:11

Nice! jeg vil ha iphone -.-
Nice! Takk for tipsene, nå bærer det rett til AppStore ;-)
jeg har den nederste :)

Fjonana

20.01.2011 kl.18:18

Ja, hadde jeg bare hatt Iphone...

Helene Jensen

20.01.2011 kl.22:04

sv: takker!:))

25.07.2012 kl.19:49

runkeeper gps basert(nett). gps er ikke nett basert og koster ikke penger og bruke. dette går på satelitter.

tjukk1

26.07.2012 kl.19:12

Anonym: Hmm trudde det kostet penger jeg, men takk for svar, da veit jeg hvertfall at den går på GPS!:)

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits