Stor oppsummering!

Hellu wellcome to a new week, herlig dag kan jeg si og herlig uke føler jeg! Nå begynner jeg på andre termin siste året, og nå er det viktig og peise på med alt det jeg har igjen! Gikk ut av 1 termin med en forbedring fra i fjor, og føler at 2 termin blir bra, eller jeg må gjøre det bra for å komme dit jeg vil! Whish me good luck with my last important year!

Litt snakk om trening da, nå har jeg startet med en nytt program igjen, denne gangen kjører jeg med bestissen Ole, this gonna be some hardcore shit, 5 splitt program noe som jeg sjeldent kjører med mindre jeg har dårlig tid til å komme meg i form. Så kommer til å bli spennende å se utviklingen på kroppen. Jeg bytter program ofte, grunnen til det er at jeg ikke vil at musklene og kroppen skal komme seg i rytmen til det jeg trener, skal alltid overraske kroppen med noe nytt.

Treninga er delt opp i 5 dager hvorav:
Mandag (Bryst + Mage)
Benkpress 4 x 8
Decline-benkpress 4 x 10
Skråbenk m/ manualer 3 x 10
Flyes 3 x 10
Cablecross 3 x 10
Dips  - 2set x Max
Mage - crunches 3 x 12
Mage - benhev 3 x 12

Tirsdag (Bein)
knebøy m/ stopp 4 x 8
Bulgarsk utfall m/ stang 4 x 10
Strakmark 4 x 10
Leg extension 4 x 10
Leg curl 4 x 10
Tåhev 5 x 
Torsdag (Rygg + Cardio) Markløft 4 x 8

Yates row (stang-roing) 4 x 6
Chins m/ smalt grep 4 x 10
Nedtrekk m/ bredt grep 3 x 10
Hantel roing 3 x 10
Rygghev 3 x 10

Fredag (Skuldre, nakke og mage)
Skulderpress m/ manualer 4 x 10
For.bøyd sidehev 3 x 10
Sidehev m/ benk 3 x 10
Nakkehev m/ stang 3 x 10
Mage - crunches 3 x 12
Mage - benhev 3 x 12

Lørdag (Armer + Cardio)
Biceps curl m/ stang 4 x 8
Biceps stående m/ manualer 3 x 10
Hammer curl 3 x 10
Dips m/ vekt 4 x 10
Benkpress m/ smalt grep 4 x 10
Nedtrekk m/ tau 3 x 10
Nedtrekk m/ stang 3 x 10

 


Dagens innkjøp fra SMARTCLUB var en del go'snacks. Tullingene skrev i avisen sin at det var 40% på alt av kosttilskudd fra ProteinFabrikken, følte at det var god kupp jeg, så satt meg inn i bilen med Ole og dro straka vegen til IDIOTCLUB for å skjekke kuppene vi kunne få, og det første som møtte oss når vi kom til kost avdelingen var (Blablabla Vi beklager at det var trykkfeil i kundeavisen og det er bare 40% på varer som er tatt fram). Tenk om jeg hadde reist lang vei for å få tak i kuppet da? Jaja heldigvis bor jeg bare 15 fra Smartclub. Men det jeg fikk med meg var: 
'

Den syke Noka Nudel greia, fysj! STYR UNNA! Jeg er ikke kresen på mat, ikke i det hele tatt! Men den var for jævlig!

Men Proteinfabrikken sine pannekaker var sykt gode, er ikke rart når den koster 249 til vanlig mens jeg fikk den for 149! Det var jo på en måte et kupp. Jeg må innføre en liten ting til, jeg er ikke noe fan av pf sine produkter, men er jo lov til å prøve.

 

 

Én kommentar

Fjonana

17.01.2011 kl.22:43

Det er bra du ser at dette året er viktig! Og at du allerede har fått forbedringer. Dette klarer du :D Ser ut som er bra program :) Pannekaker <3

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits