Velg den rette trenings musikken!

Er du elendig til å finne en god trenings musikk som får kicket inne i deg, så veit jeg om den rette siden som hjelper deg! Du får ikke den ordentlig kicket om du hører på Jamie Cullum for eksempel, bra musikk men what so ever når du ikke får monstret i deg på treninga?

Så da fant jeg en side som heter www.jogtunes.com der lar den deg velge beats per minute, sjanger, artist osv.  Etter du har plotta det du vil ha som kommer siden ut med forslag til sangene du vil ha på treningen.

Et eksempel åssen det kan se ut:

 

Det som er kjipt er at du ikke får lastet ned fra siden, men du har jo youtube og youtube downloader, så problemet løst:) Håper dere får det til å bli like nyttig som meg..  WWW.JOGTUNES.COM

3 kommentarer

fitwork

12.01.2011 kl.14:49

Dancing with myself er os' fantastisk til boxning.. Generelt alt er den god til :) Elsker den sang :)

Ellers er det meget The Prodigy.. The Ark.. The Drums.. Scissor sisters.. Lots of stuff ;)

Rammstein, Placebo and Mötley Crüe os' til boxning.

Nice link :) Ha' det bra

Louise

12.01.2011 kl.16:07

ÅH THANK YOU!!!! Jeg har lett så lenge etter en sånn type side :D Tuuusen takk =)

tjukk1

12.01.2011 kl.16:14

fitwork: etter min menings så er ikke gammal rock min type sjanger å trene etter, generelt høre på også.. Om det er rock så blir det vel Disturbed, system of a down og dope, some kind of that :)

Louise: You wellcome, har lett etter det lenge selv jeg :))

Skriv en ny kommentar

tjukk1

tjukk1

19, Moss

Jeg er da en gutt på 19år, som elsker trening og musikk. Målet mitt er å bli in good shape til sommeren. Kommer til å bli en "treningsdagbok" og snakk om trening og kosthold, kanskje noe hverdagslig også:) Som leser på denne bloggen nå

bloglovin

Kategorier

hits